Ads

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αρχίζει το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ των Βαλκανίων στην Θράκη



Ξεπέρασαν τους 150, οι κιθαριστές από όλη την Ελλάδα, που θα εμφανισθούν στο 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης, 5-7 Μαΐου 2016, στην ακριτική Κομοτηνή. 
Ένα Φεστιβάλ, που πλέον αποτελεί θεσμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας. Στην φετινή διοργάνωση, θα παρουσιαστεί σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, το "Θρακιώτικο Κοντσέρτο", του γνωστού Έλληνα Συνθέτη και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ, Δημήτρη Σβυντρίδη, με σολίστ τους διεθνούς φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη και Μιχάλη Σουρβίνο, εμπνευσμένο από παραδοσιακά μουσικά θέματα της Θράκης. 
Επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, οι κιθαριστικές ορχήστρες Θράκης, Ανατ. Μακεδονίας, Καβάλας και Δράμας, που έχουν ενταχθεί στην Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του μεγάλου δασκάλου της κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη, καθώς και ο Θρακιώτης κιθαριστής που ζει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό Γιάννης Γιαγουρτάς. Το Φεστιβάλ διοργανώνετε από τον Δήμο Κομοτηνής, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. 

Στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Παν/πολης στις 06/05/2016 και ώρα 21:00 είσοδος 3.00 ευρώ και στις 07/05/2016 στο Αφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου ώρα 21:30.

Βίντεο 3ου φεστιβάλ κιθάρας Θράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *